Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs


Kook jij al op een gezonde manier?

De Greenpan is al lang geen onbekende meer in België en ver daarbuiten. Dankzij z'n revolutionaire kijk op pannen ervaren we sinds 2007 koken op een gezonde en gemakkelijke manier.

Dankzij de gezonde, keramisch anti-aanbaklaag Thermolon zijn chemische schadelijke stoffen zoals PFAS verleden tijd! 

Daarnaast evolueert Greenpan continu mee met de nieuwe keukentrends en kan je je keuken opfleuren met een eye-catcher van stoofpot of pannenset. We love! 


Hoe zit dat met de anti-aanbaklaag?

Sinds de opstart van Greenpan verwerken ze enkel Thermolon coating in hun pannen (dus niet de schadelijke PFAS). Thermolon bleek na veel onderzoek hét ideale plastiekvrije alternatief voor PFAS. Dit maakt de pannen van Greenpan gewoonweg uniek in hun soort. 

Deze coating kan sneller opwarmen dan traditionele kookwaren en zal nooit schadelijke, chemische dampen vrijlaten wanneer de pan oververhit is. 

Kortom, met deze pannen hoef je nooit meer bang te zijn om per ongeluk te krassen, oververhitten,... de gezonde keramische coating doet z'n werk!  


Wist je dat?

Bij Greenpan bevelen ze aan om toch je pannen met de hand af te wassen, gezien dat voor de beste en langere levensduur zorgt, maar je mag zeker af en toe je pan in de vaatwasser steken als je dat handig vindt! Leuk toch? 

De pannen van Greenpan zijn standaard te gebruiken op alle soorten vuren: gas, elektrisch, halogeen, inductie, keramisch en oven.

Let op! Gebruik deze mooie pannen niet op de BBQ of in je microgolf.