Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs
Lage verzendkosten

Timotei Detox Fresh Cucumber Shampoo - 300 ml

Waarom bij LOODS 3 bestellen?
  • Voor 14u00 besteld, morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Timotei Shampoo Detox Komkommer bevat een formule die werd verrijkt met komkommerextract van 100%-natuurlijke oorsprong, bekend voor zijn verfrissende werking. Voor haar dat snel weer vet wordt. Zonder siliconen en kleurstoffen.

Timotei staat voor zachte haarverzorgingsproducten, verrijkt met natuurlijke ingrediënten. De Timotei haarproducten zitten vol met essentiële voedingsproducten voor een natuurlijke en zuivere haardos.

Dankzij toevoeging van 3 elementaire ingrediënten geven deze producten namelijk de beste behandeling voor je haar:

  1. Omega 3: Dit is een vetzuur dat bekendstaat om zijn essentiële voedingsstoffen. Maar wist je dat het ook zeer goed is voor de gezondheid van je haar? Omega 3 voedt je haar en beschermt je tegen haarverlies.
  2. Ijzer: Door meer ijzer te consumeren kun je haarverlies voorkomen en beschadigd haar sterker maken. Waarom, vraag je? Wel, je rode bloedcellen hebben ijzer nodig om zuurstof door het lichaam te voeren, zodat je lichaam (en dus ook je haar) goed kan functioneren.
  3. Vitamine C: Een krachtige antioxidant, verbetert de opname van ijzer en kan de haargroei verbeteren, door het collageen in de haarzakjes op peil te houden.
Eigenschappen van "Timotei Detox Fresh Cucumber Shampoo - 300 ml"
Persoonlijke verzorging: Haarverzorging