Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs
Lage verzendkosten

Kerst in 2022

Binnenkort staat alles in het teken van kerst. We versieren onze kerstboom, zoeken pakjes, decoreren onze tafels met de mooiste versieringen. De spanning bij de kinderen wordt groter en groter. Samen zijn met familie en vrienden, genieten van traditionele gerechten op tafel. We kijken er allemaal zo naar uit...

Bij Loods 3 krijg je een groot aanbod, om van deze kerst een onvergetelijk moment van te maken.

Luxury & chic

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kersttrends. Maar die traditionele kerstversieringen in de typische kerstkleuren als rood, wit, goud, zilver en groen blijven een nostalgisch gevoel geven. De Schotse ruit met zijn typische kleuren mag hier zeker niet ontbreken. Versier jouw kersttafel met klassieke kerststukjes, zoals een adventskrans, dennenappels, slingers en lichtjes. 

Bohemian Forest

Dit natuurlijk thema heeft een heel mooi kleurenpalet van warme tinten zoals aubergine, terra, amber en lichtgroen, aangevuld met goud. Hier komen de natuurlijke elementen naar boven. Versierde kerstballen met prachtige bladmotieven vullen dit thema.


La vie en rose

Kies voor romantische kleuren in jouw boom met vooral heel veel roze tinten, parelmoer en winters wit. Denk aan fluweel, kussens met bloemen motieven, vazen met droogbloemen, versieringen die eruit zien als juweeltjes. Deze zacht en lieflijke kleur is niet voor niets zo populair. 
C'est la vie en Rose.

Christmas Naturals

De Christmas naturals is stijlvol, vrouwelijk, sober en straalt veel rust en sereniteit uit. Witte en beige tinten in combinatie met neutrale versieringen. Laat je leiden door onze inspiratie en kom langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt.