Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs
Lage verzendkosten

Breng de herfst naar binnen

Niets leuker om de herfst naar binnen te brengen en jouw huis te decoreren met bladeren en kastanjes, theelichthouders en decoratiefiguren. Bij Loods 3 vind je alles om jouw herfsttafel te kleuren.

Bestseller

De herfsttafel van Loods 3

De herfstkleuren

Maak een herfsttafel en combineer de kleuren geel, oranje, rood en bruin. De aardetinten geeft een geborgen gevoel en maakt het binnen nog extra gezellig wanneer de regen tegen de ramen klettert.

Zwart en goud

Ook in de woonkamer mag je zwart en goud combineren. Het is jong, stijlvol en brengt een glamorous touch met zich mee. Bij Loods 3 vind je een groot aanbod waar zwart en goud worden gecombineerd.

Herfstkleuren in de woonkamer

Niets leuker om 's avonds je handen te verwarmen aan een hete tas warme thee, de kaarsen laten branden en een zachte muziek de woonkamer laten vullen.

Kies een plaid uit in de typische herfstkleuren en leg het in een mooie mand of drapeer het over de zetel. Combineer daarbij  enkele sierkussen en maak het jou helemaal comfortabel.

Gebruik kleur op kleur

Kan je ook geen genoeg krijgen van de kleur bruin? Wissel opnieuw af met verschillende texturen en kleurgradaties. Combineer verschillende bruintinten die je in heel jouw interieur laat terug komen. Van kussens, vazen tot theelichthouders. De ton sur ton is helemaal terug.

Goud past in elk huis

Goud blijft opnieuw de trend van deze winter. Doe mee en creëer een gezellige, warme en luxueuze sfeer thuis. 

Goud is opnieuw een trend in 2022

Ook in interieurs en decoratie ga je opnieuw veel goud terug vinden. Goud zorgt voor warmte en een vleugje luxe. Combineer het met wit en bruin, met verschillende texturen als mat en glanzend of een schapenvacht. Ontdek het volledige aanbod in onze Loods 3 winkels.