Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Persil Active Gel Color Vloeibaar Wasmiddel - 1 l (20 wasbeurten)

Waarom bij LOODS 3 bestellen?
  • Voor 14u00 besteld, morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
De nieuwe Persil Active Gel Color is het wasmiddel dat een perfect schoon en hygiënisch wasresultaat garandeert. Het verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, zonder je wasgoed te beschadigen. De krachtige formule is ontworpen voor vier doeleinden: hygiënisch vlekken verwijderen, langdurige frisheid creëren, heldere kleuren behouden het verzorgen van de vezels van je kleding.

Eigenschappen Persil Active Gel Color Vloeibaar Wasmiddel

  • Het Active Fresh Effect in dit wasmiddel zorgt dat onaangename geurtjes verdwijnen, zo blijft het wasgoed langdurig fris waardoor kleding blijft ruiken alsof het pas gewassen is.
  • De gel reinigt vlekken op een krachtige manier en is tegelijkertijd zacht voor de stof. 
  • De Deep Clean Plus Technology dringt diep door in de vezels en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, ook op lage temperaturen.

De nieuwe Deep Clean Plus Technology zorgt voor een schone was, door diep in de vezels door te dringen om vlekken te verwijderen. Door het Active Fresh Effect voelt kleding landuriga aan alsof het net gewassen is. Naast een langdurige frisse geur, zorgt de formule ook voor de vezels van je kleding. Dit voorkomt dat vezels op ten duur gaan uitsteken én behoudt de kleding zijn heldere kleuren. Persil Active Gel Color is zelfs effectief wanneer er op lage temperaturen wordt gewassen!
Eigenschappen van "Persil Active Gel Color Vloeibaar Wasmiddel - 1 l (20 wasbeurten)"
Merk: Persil
Type was: Gekleurde was