Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Pedaalemmer Met Softclose Deksel Inox - 30 l

64.99
Inhoud: 1

Uitverkocht

Waarom bij LOODS 3 bestellen?
  • Voor 14u00 besteld, morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Pedaalemmer Met Softclose Deksel Inox - 30 l 

Luxe pedaalemmer met 30 liter inhoud. Handig en hygiënisch in gebruik. Dankzij zijn stijlvol design past hij in elke kamer of kantoor.
Voordelen van deze prullenbak 
Deze prullenbak heeft een prachtig, stijlvol design en is dus perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. De prullenbak is zeer handig in gebruik en hygiënisch, want hij opent door middel van een grote voetpedaal. Zet je voet op het voetpedaal en druk het pedaal zachtjes naar beneden om de deksel te openen. Haal je voet van het pedaal af om de deksel te sluiten. Dat gaat geruisloos door het soft-close systeem. Dus zelfs met de handen vol, kan je deze prullenbak handig gebruiken. Het softclose deksel sluit ook zeer goed af, waardoor er geen vieze geurtjes verspreidt worden.

Productinformatie

 ✔ 30 liter inhoud
✔ inox
✔ hygiënisch en handig in gebruik door grote voetpedaal
✔ met softclose deksel
✔ geen nare geurtjes
✔ met handige binnen emmer
✔ met antislip pootjes
✔ vingerafdrukvrij en vuilafstotend
✔ met handvat
✔ ideaal voor thuis, winkel, kantine en kantoor.
Afmetingen & inhoud
▶ Afmetingen: 32 cm diep x 34 cm breed x 61 cm hoog (met gesloten deksel)
▶ 30 liter inhoud – Ideaal voor vuilniszakken van 50L

Het Softclose deksel
De deksel is voorzien van een softclose mechanisme. Dat betekent dat de deksel niet ineens dichtklapt maar dat hij langzaam sluit. Het sluiten gaat daardoor vrijwel zonder geluid. Omdat het deksel goed sluit, komen er geen nare geurtjes uit de prullenbak. Hij kan dus perfect in de keuken of woonkamer staan.

De binnen emmer
 In de prullenbak zit een binnenemmer. Deze binnenemmer pak je eenvoudig uit de prullenbak door de handvatten aan de zijkant van de binnenemmer. Door de binnenemmer kan je de prullenbak snel en eenvoudig legen, zonder dat je vieze handen krijgt.
De binnenemmer heeft een ruim volume van 30L. Dit is ideaal voor huisvuilzakken van 50L

De Pedaal
Onderaan de vuilbak zit een grote ijzeren pedaal. Hier kan je de vuilbak eenvoudig openen, ook terwijl je volle handen hebt. Bij het loslaten van de pedaal sluit de vuilbak vanzelf en geruisloos.

Met antislip ondergrond & hendel
Aan de onderzijde van de prullenbak zitten antislip voetjes. Dit voorkomt beschadiging aan de vloer en zorgt ervoor dat de prullenbak goed op zijn plaats blijft staan.
Aan de achterzijde van de prullenbak zit een hendel. Daardoor kan je hem makkelijk verplaatsen. Handig als je even achter de prullenbak wilt schoonmaken of de vloer wilt dweilen.