Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Nivea Deodorant Roller Dames Double Effect - 50 ml

Waarom bij LOODS 3 bestellen?
  • Voor 14u00 besteld, morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Nivea Double Effect Deodorant Roller

Deze deodorant roller heeft een dubbele werking. Het heeft natuurlijk de vertrouwde 48 uurs bescherming van Nivea, maar daarnaast verzorgt het product ook de okselhuid. Door de oksels langer glad te houden, wordt het scheren gemakkelijker. Zo is deze deodorant de optimale combinatie van bescherming, verzorging en schoonheid. Voor gladde oksels na het scheren.
Eigenschappen Nivea Double Effect Deodorant Roller
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Alcoholvrij
  • 48 uur bescherming
Deze deodorant is geschikt voor alle huidtypen, en daardoor is die ideaal voor iedereen die geen irritaties wilt hebben na het scheren. Deze deodorant geeft naast de optimale bescherming namelijk ook nog eens de beste verzorging van de okselhuid. De okselhuid wordt gladder en zachter, waardoor scheren de volgende keer makkelijker gaat. Probeer deze compacte deodorant en geniet van de dubbele en effectieve werking. Gebruik: Gelijkmatig opbrengen en volledig laten drogen voor het aankleden.

Meer informatie over Nivea

Nivea heeft 25 jaar expertise op het vlak van deo's en huidverzorging. De nivea deodorants beloven niet alleen een betrouwbare bescherming maar verzorgen ook de delicate okselhuid. Deodorants focussen meestal op één specifiek voordeel, het maskeren van onaangename lichaamgeurtjes. Nivea slaagde er echter in formules te ontwikkelen die het beste van beide samenbrengt.

Eigenschappen van "Nivea Deodorant Roller Dames Double Effect - 50 ml"
Merk: Nivea
Type product: Deodorant