Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs

Tips & Tricks voor in het huishouden

Opzoek naar meer tips om toe te passen tijdens de dagelijkse klusjes? Bekijk hieronder onze blogpost om alles tot een goed einde te brengen. Wekelijks vullen we deze blog aan. 

Gordijnen wassen, doe je zo!

Ja, ook je gordijnen kunnen beslist een wasbeurt gebruiken. Hond- en kateigenaars weten er waarschijnlijk alles van. Maar hoe dan ook is een wasbeurt voor elke gordijnsoort aan te raken. In dit artikel lees je alles om eenvoudig je gordijnen te wassen.

Lees meer 

Elke dag je haar wassen: slecht of niet?

Moet jij je haar dagelijks wassen of ziet je haar na één week er nog steeds niet vettig uit? We hebben ons allemaal wel al eens afgevraagd of je haar vaak wassen slecht is. Daarom geven wij in deze blog antwoord op je vraag.

Het ultieme droogboeket: alles wat je moet weten!

Een droogboeket is eens iets anders dan een traditionele bos bloemen. En tegenwoordig behoren ze helemaal tot de nieuwste interieurtrends. Je maakt ze bovendien ook gemakkelijk zelf! In deze blog vertellen we je alles over droogbloemen: wat ze zijn, hoe je ze maakt, bewaart en meer. 


Lees meer

Je spiegel schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk

Een spiegel schoonmaken lijkt soms een hele klus. En sommige vlekken lijken zelfs na een poetsbeurt nog niet weg te zijn. Gelukkig kan je met een aantal eenvoudige tips verder. Lees hieronder wat je moet doen om je spiegel terug stralend schoon te krijgen.

Lees meer

Roestvrij staal schoonmaken doe je snel en eenvoudig! 

Roestvrij staal (eigenlijk roestvaststaal) biedt veel toepasmogelijkheden. Van afvalbakken tot je interieur in je eigen huis. Een huis zonder rvs is niet te vinden. En behalve veel toepasmogelijkheden is het een superstevig materiaal dat lang meegaat. Maar helaas zal rvs na verloop van tijd ook slijtage vertonen. Roestvrij staal schoonmaken is zeer eenvoudig. En na het lezen van dit artikel weet je perfect hoe je het zelf doet.  

Lees meer