Lage verzendkosten
Voor 14u00 besteld, morgen in huis
Uitstekende klantenservice
Steeds de voordeligste prijs
Lage verzendkosten

Herbal Essences Conditioner Hello Hydration  - 200 ml

Waarom bij LOODS 3 bestellen?
  • Voor 14u00 besteld, morgen in huis
  • Uitstekende klantenservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Herbal Essences probeert niet alleen het haar te verzorgen, maar wil een beleving aan het haar geven. Hierbij gaat het dus niet alleen om de verzorging, maar ook om de geur, de stijl, de zachtheid, hardheid. Kortom: je moet je altijd goed kunnen voelen bij je haar. Herbal Essences heeft de producten om je te helpen dit te bereiken. Zorg goed voor je haar met Herbal Essences.

Voor de ultieme verzorging van je haar gebruik je na het reinigen van je haren met een shampoo een conditioner. In combinatie met een conditioner krijgt je haar de beste verzorging. De conditioner maakt je haar namelijk nog mooier en gemakkelijk doorkambaar. De conditioner breng je rijkelijk aan op nat haar, vanaf de haarwortels tot aan de punten.

Herbal Essences Hallo Hydratatie conditioner van kokosnoot en het vochtrijke systeem laat je haar verwend voelen. Met de romige formule neem je afscheid van droog haar en hallo tegen hydratatie. Het diepe vochtsysteem laat het haar zacht aanvoelen. Zacht genoeg voor dagelijks gebruik, kleurveilig en pH-gebalanceerd.

Eigenschappen van "Herbal Essences Conditioner Hello Hydration  - 200 ml"
Persoonlijke verzorging: Lichaamsverzorging